3-B SINIFI KİTAP YAZDI

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, 3B Sınıfı Öğrencilerinin Yaratıcı Hikayelerini İnceledi Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 3B sınıfının hikaye kitabı projelerini tamamladıkları için öğrencilere teşekkür etti. Proje, öğrencilerin dil ve kültür zenginliğini vurgulamayı amaçlayan bir girişim olarak hayata geçirildi. 3B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Zehra Sönmez, kendi hayal güçlerini kullanarak çeşitli temalar etrafında hikayeler yazdılar. Hikayeler, geleneksel masallardan bilim kurguya, maceradan komediye kadar geniş bir yelpazede yer aldı. Öğrencilerin hikaye kitabı projeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’ye takdim edildi. Sünnetçi, öğrencilere başarılar diledi ve projenin devamını dört gözle beklediğini ifade etti. Dilimizin zenginlikleri projesi, öğrencilerin dil ve kültür mirasını koruma ve gelecek kuşaklara aktarma amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. 3B sınıfı öğrencileri, bu projede hem yazma becerilerini geliştirdiler hem de kendi hikayelerini paylaşmanın heyecanını yaşadılar.

14.03.2024 40

14-03-202414-03-202414-03-2024