OKULUMUZ EGÜVENLİK KOMİSYONU KURULDU

Okulumuz bünyesinde egüvenlik kurulumuz oluşturuldu. Egüvenlik kurulu komisyonu Hakan OKAT başkanlığında, Hakan YASTIKÇI, Hüseyin Bircan ODABAŞ, Dilek EKİM, Hilal YAZGAN, Zeynep Doğan DEMİRCİOĞLU'nun katılımı ile  komisyon olarak ilk toplantı gerçekleştirildi ve okulumuz öğrencilerinin internette ve okulda dikkat etmeleri gereken davranışlar belirlendi. Okulumuz egüvenlik kurulu kararlarına ulaşmak isterseniz tıklayınız.

02.03.2024 70

İnsanlar ve teknoloji, günümüz dünyasında çoğu kez ayrılamaz bir ikili. İnternet kullanımı artarken, güvenli kullanımıyla da ilgi artmaktadır. Güvenli bir ortam sağlamak için, risklerin çeşitlerini ve sıklığını ve bunları azaltmak veya daha da güvenli ortamları bulmak için çözümleri aramamız gerekir. Çevrimiçi ortamda karşılaşılan riskler konusunda daha genç kullanıcılar için daha güvenli bir internet yaratmanın yolları ile ilgili önemli miktarda araştırma yapılmıştır.